neděle 30. června 2013

Tohle si vážně nekupujte! - Šampon Balea Silber Glanz

Krásné nedělní odpoledne Všem,

bohužel, někdy je zákazník oklamán obchodníkem. Podobná situace se mi stala v Německu, kde jsem si koupila tenhle Silver šampon, proti žlutým odleskům. Nepodívala jsem se (vlastně, to ani nešlo), jakou má šampon konzistenci a doma jsem byla nepříjemně překvapená.

Tenhle šampon má totiž k Silver šamponům hooodně daleko!!!

neděle 23. června 2013

Garnier Moisture Match - krémy, které padnou všem

Krásné nedělní odpoledne,

dám si menší pauzu od učení a představím Vám novinku/y od Garnieru. Jejich skvělé krémy, které padnou Vaší pleti...

Tak se podíváme, jak je to s nimi doopravdy a který je šitý na míru přímo mně?


čtvrtek 20. června 2013

Gabriella Salvete 01 Lila

Ahoj Všem!

Tyhle laky od GS nejspíš všichni znáte..Když jsem ho ale chtěla u nás koupit, tak už byly bohužel všechny vyprodané, proto jsem byla mooc ráda, když jsem ho vyhrála v GA u Violets . A já jí ještě jednou mooc děkuji :)!

úterý 18. června 2013

Instaphoto


Krásné úterý :))

Venku máme konečně krásně, teplíčko - škoda, že jsem v práci :).. :( Zítra ale plánuji zůstat doma na učení a k tomu přidám i nějakou opalovačku :D a co plánujete na tyto pařáky vy? :)


Dnes mám pro Vás další smršť fotek z instagramu.. Dneska jsem ke každé fotce přiradila i popisky, aby jste si i něco početli ..

neděle 16. června 2013

Recenze: Yves Rocher - Organic Vanilla

Krásný sluneční nedělní večer :)

Jak jste trávili víkend? Já jsem se v pátek vykašlala na práci a nikam jsem nešla..:( Zůstala jsem raději doma, abych se mohla učit a celý víkend jsem v podstatě nic jiného nedělala. Včera jsme byli s rodinou na oslavě a teď jsem akorát dorazila ze zahrady, kde jsem si byla natrhat plný koš jahod.. Nevím už co s nimi :D :D A teď, abych se ještě maličko odreagovala Vám sepíšu recenzi ...

Znáte značku Yves Rocher? Jedná se o francouzskou kosmetiku a já dnes přícházím s recenzí na sadu s vůni vanilky.

Tuhle řadu od Yves Rocher jsem dostala od přítele k Vánocům. Konečně jsem se dostala k tomu, abych na ní napsala recenzi..


Vůni vanilky miluji, proto jsem byla ráda, když jsem balíček otevřela a vykoukly na mě čtyři výrobky s touto vůní. Když jsem poprvé přičihla, zjistila jsem, že vůně je krásná, i když na vanilku možná až moc těžká.

Vrhneme se na jednotlivé produkty:

středa 12. června 2013

Tag: Nežiju jen make-upem

Hezký den Všem!

Tenhle TAG už jsem viděla na spoustě blozích a moc se mi líbil, proto s ním dnes přicházím i já :)...


pondělí 10. června 2013

Rimmel Instyle coral

Krásné pondělí ráno,

jakpak se Vám vstávalo po víkendu? :) Já jsem víkend bohužel trávila učením, ale zpříjemnila jsem si ho koncertem Kristiny a sobotním večerem (a ránem) s přáteli, který stál opravdu za to a bylo to fajn! :)) A teď už zase šup do práce :( Vůbec se mi nechtělo...

Lak Rimmel jsem si koupila asi před měsícem a zaujala mě barva. Jak už název napovídá, barvička je opravdu stylová..! :) Je to krémová, jemná korálová barva a ty já mám na jaro/léto ráda.. Vlastním celkem dost korálových laků, ale u téhle barvičky jsem již při prvním lakování zjistila, že bude patřit mezi mé nejoblíbenější.

sobota 8. června 2013

OOTD -- tenisky k saku

Hezké sobotní odpoledne,

donedávna jsem si myslela, že si nikdy netroufnu vzít si k sáčku tenisky. Bohužel, počasí v minulém týdnu mi nedalo na vybranou a já se musela rozhodnout. Buď se rozloučím se suchou nohou v balerínkách, nebo si prostě vezmu tenisky. A jak to dopadlo? :D

Naštěstí jsou ve stejné barvě jako má oblíbená kabelka .. alespoň, že tak :D :)

čtvrtek 6. června 2013

Rimmel Peppermint + akce na Maybelline Colorama a nové laky do sbírky

Ahojky :)

Dnes Vám chci ukázat lak, který jsem měla v Bloboxu :).. Je to Rimmel 500 Peppermint.

Mint barvičky mám moc ráda, hlavně teď, na jaro a pomaličku blížící se léto..


úterý 4. června 2013

Recenze - Balea Oil Repair

Hezké úterní ráno,

včera jsem spotřebovala tyto dvě, dá se říci novinky od Baley. Jedná se o šampon a kondicionér. Používala jsem je jako sadu asi 2 měsíce.
Tato řada je určena pro silně poškozené, zničené a suché vlasy. Velkým plusem je, že neobsahuje žádné silikony. Obsahuje pečující arganový olej a hydratační komplex z pšeničných proteinů.

A jak obstála?

sobota 1. června 2013

Gabriella Salvete 120 s kombinací Catrice + Flormar

Krásnou upršenou sobotu Všem!

O laku GS 120 jsem se rozepisovala už ZDE ... Tento krásný růžový lak nosím moc ráda a tak tentokrát jsem se rozhodla ho zkombinovat s barevnými laky od Catrice a od Flormaru.. a můžete se podívat, jak to dopadlo :)