neděle 26. srpna 2012

3 lesky na rty, které nikdy nezklamou! + překvapení

Ahojky,

 na chvilku (přibližně týden) se s Vámi rozloučím :) Zítra mě čeká zkouška a hned po ní jedu s přítelem do Jižních Čech na chalupu :) Moc se těším, letos jsem ještě na žádné dovolené s přítelem nebyla :))

Rozhodla jsem se, že Vám dneska ukážu lesky na rty, které používám nejvíc a dokud budou v prodeji, tak si je budu kupovat - jsou to mé stálice! A všechny tři Vám můžu doporučit


pátek 24. srpna 2012

Co mám dnes k večeři?

Zdravím všechny mé čtenáře :)

Dnes Vám ukážu, co práve večeřím. U babičky na zahradě jsem si natrhala rajčata, koupila mozzarellu (nejlepší je od Galbani!!) a připravila jsem si tuto levnou, rychlou a zdravou véču :) Stačí nakrájet na kolečka rajčata i mozzarellu, zakapat olivovým olejem, osolit a opepřit. Já si dávám ještě olivy, protože je mám hrozně ráda..
Můžete si to dát jen tak samotné, nebo s nějakou bagetkou, například s italskou Ciabattou - to je teprve delikateska..

Můj tip: Pro ještě lepší chuť nechám před podáváním 2 hodiny v lednici uležet :)

Co večeříte vy?? :)

čtvrtek 23. srpna 2012

S radostí oznamuji, že vítězem se stává...

BARUE!!!! Gratuluji mockrát :) Jdu psát e-mail :)

Zvolila jsem losování pomocí papírků :) Ostatní nesmutněte, brzy bude další GIVEAWAY...

úterý 21. srpna 2012

Fotoreport - TURKEY 2012

Krásný letní den,
jakpak se máte? Prázdiny strašně letí, já se učím, čeká mě druhá část zkouškového :) Jinak včera to byla venku hotová sauna, teď mám doma skoro 29°C, bydlím pod střechou, takže v létě se tady dá vydržet jen s naplno zapnutými větráky :)

 Konečně jsem se dostala k fotkám z dovolené.. pár fotek Vám ráda ukážu :))

sobota 18. srpna 2012

Nový lak Essence - 109 - Off to Miami!

Krásný slunečný den všem,
dneska jsem si opět přivstala, razíme s přítelem na cyklovýlet a odpoledne grilujeme na zahradě :) Má být krásně, tak si užijte ještě léta :)

 Neodolala jsem a koupila jsem si lak z nové kolekce od Essence.  Světlá oranžovka bez shimmeru...Je hodně podobný odstínu C'est la vie, ale o něco sytější a lesklejší. Nanášel se velmi pěkně, kryl už v první vsrtvě, nepruhoval ... Já mám dvě vrsty, tentokrát bez nadlaku, tak uvidím, jak to bude s výdrží :))


čtvrtek 16. srpna 2012

Schwarzkopf - Gliss Kur (hair repair) - pomoc při třepení konečků

Regenerační express balzám pro delší vlasy se sklonem k třepení

Další z drogérkových tipů, jak pomoci svým vlasům a zabránit tak předčasnému vysoušení a třepení.. 


Regenerační Express balzám s vvyživujícími regeneračními oleji  by měl obnovit strukturu vlasů po celé délce a chránit tak vlasy před nežádoucím třepením konečků. Před použím se musí důkladně protřepat a nastříkat do suchých, nebo ručníkem vysušených vlasů.




úterý 14. srpna 2012

Mé nejoblíbenější účesy - do školy, práce - prostě rychlovky

Ahojky,
přeji Vám všem krásný den, vypadá to, že dneska bude pěkně - tak šup plavky a vyražte někam na opalovačku (nezapomeňte na správné  ochranné faktory , ať si můžete léta ještě vychutnat)..!


Dnes mám pro Vás článek, který je trošku obyčenější, ale chtěla jsem Vám ukázat, jaké mám ráda účesy a jak nejraději upravuji vlasy :) Jsou to velmi jednoduché účesy, které zvládne každý během pár minut :) Byla jsem zvyklá nosit vlasy rozpuštěné, nebo maximálně v culíku, či v drdolu - což jednou opravdu zevšední a já bych v tu chvíli nejradši šla ostříhat, protože už nevím co by :D Když mám čas, tak si někdy udělám i lokny, pomocí žehličkou, což je opravdu minimálně na půl hodiny.. :)

První účes je poloculík, který je obmotaný pramínkem vlasů. Začneme tak, že si oddělíme vlasy na pravé straně (to je ten pramínek, kterým poloculík obmotáme). Poté uděláme poloculík, vezmeme pramínek vlasů, přeložíme ho přes poloculík a dole připneme pinetkou.. Přestríkáme lakem na vlasy a můžeme vyrazit :)

sobota 11. srpna 2012

50 čtenářů = First GIVEAWAY

Pěkný večer,

jestli si vzpomínáte, tak jsem Vám slíbila Giveaway, až Vás tady bude padesát... Toto číslo se mi objevilo dneska a počet zobrazení je 8202 .. :))  Docela mě to překvapilo, vůbec jsem netušila, že můj blog bude někdo číst a ještě ke všemu Vás bude tolik :)) ! :))Jsem moc ráda, že čtete můj blog a jako poděkování za vaši přízeň bych ráda uspořádala první GIVEAWAY..


Výhrou bude:

pátek 10. srpna 2012

OOTD - nejlepší outfit k moři - šaty a žabky

Pěkné odpoledne,

jak trávíte dny?? Mě je pořád hrozná zima, dnes jsem byla na zahradě - měla jsem teplou mikinu a stejně jsem mrzla :D:D Tak snad v nejbližší době vyleze sluníčko :( :))

Dnes mám pro Vás outfit, který jsme nosila na dovolené asi nejčastěji .. Skládá se pouze z šatů a bot. V mém případě to byli u moře žabky, ale dneska jsem to zkusila k nude lodičkám a vypadalo to skvěle :) Šaty mám na léto, zejména k moři moc ráda - je to pohodlné, jen je převléknete přes plavky a můžete vyrazit k vodě. Bohužel nerada nosím jak šaty, sukně apod. .. takže tohle je docela velikáá vyjímka. Do města, ba dokonce ani do školy bych v tom nevyrazila - za prvé na to nemám postavu a za druhé se v tom vůbec necítím. Ale takhle na pláž se tomu nebráním..



středa 8. srpna 2012

Domaaaaa

Ahoooj...!!!

Moje milé čtenářky, které jsme na mě, i přes mou neaktivitu nezanevřeli... :)) Moc Vás všechny zdravím... :))

Dneska brzo ráno jsem přiletěla z Turecka, ještě se aklimatizuji, je tady o 25 °C míň, takže pro mě docela šok :( Byla to super dovča, určitě Vám připravím pár foteček a přidávám jednu na ochutnávku :)))


zatím se mějte moc krásně a písněte mi, jestli je u Vás něco nového, nebo jestli jsem něco promeškala :))